До дня Європи

З 2003 року в Україні відзначається День Європи. В цьому році це свято припадає на 19 травня.

18 травня 2018 року в Маріупольському вищому металургійному професійному училищі викладачем англійської мови Моісеєнко В.О. та майстром виробничого навчання Суровою І.О. був проведений позакласний захід «Європейський кулінарний калейдоскоп» з нагоди святкування Дня Європи.

Під час заходу учні ІІ курсу спеціальності «Кухар. Буфетник. Офіціант» показали свої знання щодо страв європейської кухні. Чаудер та буябес, тарт та фрікасе, різотто, карпаччо, гаспачо, севіче, паелья, фламбе, парфе, міністроне, нісуаз… Яка різноманітна та цікава кухня європейських країн!

Майбутні кухарі проявили свої знання щодо кулінарної характеристики страв, інгредієнтів та покрокового їх приготування. Захід був проведений англійською мовою.

Учні зробили ще один крок до пізнання європейських країн та їхньої культури.

P1110645 viber_image P1110622 P1110635 P1110641